Wat is AiroCide?

 

AiroCide is een niet-chemische luchtreinigingsoplossing voor voedselveiligheid, ontwikkeld op basis van NASA-technologie en biedt de nieuwste innovatie op het gebied van bescherming tegen kruisbesmetting via de lucht voor uw bedrijf.

Het is de enige luchtreiniger die bacteriën, schimmels, mycotoxinen, virussen, allergenen, vluchtige organische stoffen (VOC’s zoals ethyleen) en geuren volledig mineraliseert (verandert organische stoffen in kooldioxide en waterdamp). Bovendien heeft het apparaat geen filters die moeten worden vervangen en produceert het geen schadelijke bijproducten, zoals ozon.

Ga voor meer informatie en video’s over Airocide naar: http://industrial.airocide.com/

 

Hoe werkt AiroCide?

 

Fotokatalytische oxidatie (PCO) is de technologie die wordt gebruikt in AiroCide-luchtreinigers. Het combineert twee bekende technieken om ziekteverwekkers te doden, fotakatalytisch

airocide company logoairocide bedrijfslogo-oxidatie (PCO) en ultraviolet licht om schadelijke microben in de lucht te vernietigen.

Het is bewezen dat de AiroCide-luchtzuiveringstechnologie 99,999987% van de Bacillus thuringiensis, een neef van de miltvuurbacterie, in één keer door de reactor doodt.

Naast andere bacteriën, schimmels en virussen, doodt fotokatalytische oxidatietechnologie Lactobacillus in de lucht, wat een probleem kan zijn in wijn, bier en andere drank- en voedselverwerkingsfaciliteiten.

 

 

groentes

Voordelen:

  • Maximaliseer de houdbaarheid
  • Verminder voedselverspilling
  • Controleer ethyleengas
  • Vernietigt schimmel
  • Geen ozon

 

 

 

 

 

Lees meer op www.kesair.com of neem contact op voor meer informatie.